Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Blog template #463846
    Berit Sund
    Participant

    PS, would the theme / Blog update be something I could do via the ‘One Change service’, or no?

    Warm regards, Berit

    in reply to: Blog template #463845
    Berit Sund
    Participant

    Hi David
    Thank you so much!

    For original setup, I used a license key.

    I see I have a number of nice options wrt to Doanloads. Which one would you recommend I try, for upgrading my blog to a more userfriendly format (e.g. including catergories / easier navigation of topics)?

    Alternatively, how do I install this one: https://stax.organicthemes.com/blog/

    Thanks again. B

    in reply to: Blog template #463782
    Berit Sund
    Participant

    And Hi again
    We’re trying to update our website pages, but keep getting the error message ‘Updating failed. The response is not a valid JSON response’.
    We’ve not added any new plugins since this error message started.
    Any clues as to how we can fix this?
    Warm regards
    Berit

    in reply to: Blog template #463758
    Berit Sund
    Participant

    Hi Again
    I tested the blog template above (https://stax.organicthemes.com/blog/ ) on PageSpeed Insights, and it ‘failed’ (got message: Core Web Vitals Assessment: Failed). This is also the case for my Blog using the STAX theme …
    Would you have any advice as to boosting site speed?
    Thanks! Berit

    in reply to: Blog template #463670
    Berit Sund
    Participant

    Hi David
    I’m using Version: 1.5.3.1. Thanks for support!
    Warm regards, Berit

    in reply to: Should I non-index tag pages (how)? #462816
    Berit Sund
    Participant

    Thank you, David! Does it make a difference to SEO or site speed? Warm regards, Berit

    in reply to: Improving site speed? #462784
    Berit Sund
    Participant

    Thanks, Emily!

    in reply to: What to do with unused pages published by STAX? #461539
    Berit Sund
    Participant

    Thank you, @david

    in reply to: Posts not opening on mobile devices #459494
    Berit Sund
    Participant

    Hey @david morgan! Many thanks for your message and for testing. The posts fail to load in mobile, and I’ve had friends in other countries try as well. I’ll try and re-publish the content and see if that helps.
    Warm regards, Berit

    in reply to: Ads in header not displaying #459390
    Berit Sund
    Participant

    Hi David, thanks ever so much, I’ll do that! Have a great rest of your day 🙂
    Warm regards, Berit

    in reply to: Ads in header not displaying #459370
    Berit Sund
    Participant

    Hi @David Morgan, happy Monday! Would you have a chance to look at my above query? Thanks, Berit

    in reply to: Ads in header not displaying #459267
    Berit Sund
    Participant

    Hello David
    Quick follow-up, when adding “the CSS within the “Additional CSS” section of the WordPress customizer” as recommended, do I delete the original text, or leave it in?
    Thanks!
    Berit

    in reply to: Ads in header not displaying #459174
    Berit Sund
    Participant

    Hi David, thank you so much, that’s great, it’s resolved the issue. The header space above the cover image is now ‘double’ – should I delete the original text in the ‘Additional CSS” section’? Didn’t want to delete it without checking, in case it’s needed 🙂

    Thanks for advice!
    Warm regards
    Berit

    in reply to: Sidebar displaying in cover image #458192
    Berit Sund
    Participant

    Hey David
    Thanks ever so much, I’ll give that a go!
    Warm regards
    Berit

    in reply to: Sidebar displaying in cover image #458163
    Berit Sund
    Participant

    Hi David, any thoughts on the above? Thanks, Berit

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 20 total)